Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Medisch Pedicure

Tijdsduur:v.a. ±20 minuten
Prijs:v.a. € 22,50

Professionele verzorging voor je voeten

Als Medisch Pedicure (MBO niveau 4) ben ik breed opgeleid en meer op de hoogte van de behandel-mogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan de pedicure die is opgeleid op MBO niveau 3. Daarnaast ben ik werkzaam als CRKBO geregistreerd docente Basis Pedicure en Medisch Pedicure op een vakschool voor (Medisch) Pedicure en Schoonheidsverzorging.


Ik verzorg nagels en nagelomgeving, verwijder overtollig eelt en likdoorns en behandel kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels.


Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het uitvoeren van Specialistische Behandelingen aan risicovoeten. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing waarbij een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Ook pas ik, afhankelijk van de klachten van de cliƫnt, Specialistische Technieken toe die gericht zijn op preventie en pijnklachtvermindering, zoals: Anti-druk, Orthesiologie-, Orthonyxie- (nagelbeugels) of Prothese- (nagelreparatie) technieken.


Omdat bovengenoemde specialisaties extra aandacht en expertise vragen, heb ik hiervoor speciale opleidingen gevolgd en deze afgerond met een officieel ProVoet branche diploma. Hierdoor ben jij niet alleen in gespecialiseerde handen maar worden de behandelingen met een medische indidcatie ook nog eens door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. Of een vergoeding ook voor jou van toepassing is, kun je zelf nalezen in de polisvoorwaarden van jouw aanvullende zorgverzekering of navragen bij jouw zorgverzekeraar.


Bij salon Bodycare wordt gewerkt met de nattechniek-methode. Tijdens de behandelingen wordt de behandelde plek gekoeld door middel van gedemineraliseerd water dat tijdens het gebruik van de freesmachine op de huid gesprayd wordt. Het voordeel hiervan is dat er nauwelijks tot geen branderig gevoel ontstaat. Tevens desinfecteert de spray. Zo kun je optimaal genieten van je pedicurebehandeling.


Er wordt altijd in overleg gekeken wat er in de gereserveerde tijd kan worden gedaan. Als er onvoldoende tijd is, dan wordt er een nieuwe afspraak gepland.


Klik hier voor de Medisch Pedicure behandelingen.Reserveer deze behandeling

salon Bodycare | Professional care for your body