Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Exfoliation System

Tijdsduur:20 minuten
Prijs:v.a. € 20,00

De professionele behandeling voor zichtbare huidvernieuwing.


Exfoliation System | Peel Good! | Fruitzuurbehandeling

Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. De Fruitzuur-behandeling met het EXFOLIATION SYSTEM van JANSSEN COSMETICS is daarvoor de oplossing!


Het doel van deze behandeling is om de opperhuid dunner te maken en met actieve werkstoffen de celvernieuwing op gang te brengen, waardoor er een soort 'reset' van de huid wordt verkregen.Exfoliation System Treatment | Peel Good!

Met deze intensieve behandeling kunnen onregelmatigheden van het huidoppervlak worden verwijderd. Pigmentatiestoornissen, onzuiverheden, rimpeltjes en een vermoeide, doffe uitstraling verdwijnen. Het resultaat is al na korte tijd zichtbaar.


Een cocktail van zuren lost de structuur (celtussenstof) op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren wordt de huid sneller vernieuwd. De huid krijgt namelijk een zeer sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat daardoor meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd.


Het EXFOLIATION SYSTEM verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar vermindert pigmentatie en zorgt voor het egaliseren van lijntjes en rimpels. De huid ziet er gelijk stralender en frisser uit en is optimaal voorbereid voor de opname van actieve stoffen uit verdere verzorgende producten. Zonder afschilfering of langdurige roodheid. Het resultaat is een zichtbare stralende, egalere en zachtere huid.


De voordelen van een Exfoliation System behandeling:

  • sterke stimulans van de huid om nieuwe cellen aan te maken
  • huidelasticiteit wordt verbeterd
  • verzorgingsproducten worden beter door de huid opgenomen
  • huid krijgt een fris, egaal en jonger aanzien

Geschikt voor: doffe/vale huid, pigmentatie stoornissen, vette huid met grove poriën (acne), oppervlakte (acne) littekens, droge en vochtarme huid, lijntjes/rimpeltjes


Niet geschikt voor: couperose huid (gesprongen adertjes), neurodermatitis (eczeem)


Ga je op vakantie naar de zon, dan kun je het beste nog even wachten met het ondergaan van deze (kuur)behandeling, zon tijdens deze behandeling wordt ten strengste afgeraden!
De behandeling bestaat uit:

Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd, waarna ze ontvankelijk wordt gemaakt met de EXFOLIATION SYSTEM CLEANSER voor de EXFOLIATOR 20 peeling. De huid wordt geneutraliseerd met de EXFOLIATION SYSTEM PH NEUTRALISER. De behandeling wordt afgesloten met uitgebreide verzorging (sun care | eye care | daily care).

Behandeltijd: 30 minuten | € 35,00 (losse behandeling)

Als extra tijdens je behandeling:
Het is ook mogelijk om een Exfoliation System Treatment als extra bij je gezichtsbehandeling te boeken. Als extra oppepper voor de huid. Na de fruitzuurbehandeling neemt de huid de werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt beter op. Je betaald dan 20 euro extra voor de Exfoliation System Treatment.

Behandeltijd: 20 minuten | € 20,00


Vierweekse behandel kuur:
met iedere week een hogere dosering fruitzuren, oplopend in de eerste week met 20%, de 2e week met 30%, de 3e week met 40% en de laatste week met 60% fruitzuren. Voorafgaand wordt de huid met een speciaal aangepaste Cleanser gereinigd. Na de inwerktijd van de fruitzuren wordt de huid geneutraliseerd. De eerste afspraak zal bestaan uit een intake gesprek, na een huidanalyse worden je wensen in kaart gebracht en de verzorgingsregels rondom deze behandelmethode wordt uitgelegd.


Belangrijk om te weten:
Tijdens dit 4 weekse traject wordt je geacht een goede huidverzorging en een hoge beschermingsfactor te gebruiken (van JANSSEN COSMETICS, zodat de huid verzekerd is van optimale werkstof toevoer en om reactie met andere producten te vermijden). Je krijgt bij het boeken van een kuur 10 % korting op de geadviseerde producten.


Kuur 4 behandelingen (1 behandeling per week) €125,- (besparing van € 15,-)
Kuur 8 behandelingen (2x per week voor sneller resultaat) €245,- (1 behandeling gratis)
Bij een kuur krijg je 10 % korting op de geadviseerde producten.

Kuurbehandelingen dienen bij aanvang van de kuur betaald te worden om gebruik te kunnen maken van de kuurkorting. Wil je toch liever per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend.
Haal nog meer uit jouw behandelingen met de SKIN TouchUp's!
Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke hand- of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De SKIN TouchUp's zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een schoonheidsbehandeling.

Reserveer deze behandeling

salon Bodycare | Professional care for your body