Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skinMakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018

Huidconditionering

Tijdsduur:v.a. 45 minuten
Prijs:v.a. € 49,50

Verzorging voor ieder huidtypeSchoonheidsspecialiste | Huidconditionering

We beginnen onderaan de piramide met de zogenaamde home skin care producten. Een goede skin care routine, individueel op maat volgens huidtype, speelt een grote rol in het maximaliseren van de resultaten van de overige behandelingen.
Ik adviseer je graag!


Je bent tevreden over je huidconditie maar je bent je er ook van bewust dat je – om dit zo te houden – wel de nodige tijd en aandacht aan je huid moet besteden zodat je er ook op latere leeftijd goed en verzorgd uit ziet!Base

Een compacte en ontspannende behandeling van 45 minuten voor elk huidtype.

Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd, waarna ze ontvankelijk wordt gemaakt door een peeling afgestemd op het huidtype. Na de peeling is het tijd voor het juiste crèmemasker, deze wordt door middel van een ontspannende gelaatsmassage in gemasseerd, waarna de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Behandeltijd: 45 minuten | € 49,50


Pure

Een reinigende gezichtsbehandeling van 60 minuten voor elk huidtype.

Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd, waarna ze ontvankelijk wordt gemaakt door een peeling afgestemd op het huidtype. Nu is de huid gereed voor de warme compressen, waarna er intensief gereinigd wordt door milia en comedonen te verwijderen. Ook de wenkbrauwen worden - indien gewenst - geëpileerd. Na deze fase is het tijd voor het juiste crèmemasker, waarna de behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème.

Behandeltijd: 60 minuten | € 59,50Relax

Een reinigende en ontspannende gezichtsbehandeling van 75 minuten voor elk huidtype.

Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd, waarna ze ontvankelijk wordt gemaakt door een peeling afgestemd op het huidtype. Nu is de huid gereed voor de warme compressen, waarna er beperkt tijd is om milia en comedonen te verwijderen. Ook de wenkbrauwen worden - indien gewenst - geëpileerd. Dan volgt het juiste crèmemasker, deze wordt door middel van een ontspannende gelaats, hals & decolleté massage in gemasseerd. Na deze fase wordt de behandeling afgesloten met een dag- of nachtcrème.

Behandeltijd: 75 minuten | € 69,50
Haal nog meer uit jouw behandelingen met de SKIN TouchUp's!
Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke hand- of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De SKIN TouchUp's zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een schoonheidsbehandeling.

Reserveer deze behandeling

salon Bodycare | Professional care for your body