Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skinMakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018

Essentials

Tijdsduur:60 minuten
Prijs:€ 79,50

Een shock-behandeling voor iedere huid die "uit" conditie is.Schoonheidsspecialiste | Huidverbetering

Een stapje hoger dan de huidconditionerings-behandelingen zijn de zogenaamde Essetial Treatments, eventueel aangevuld met het Exfoliation System (Fruitzuur) en/of LED Mask Therapy behandelingen. Deze behandelingen frissen de textuur van de huid op en pakken de huidconditie aan, waardoor de huid meer gaat stralen.


Je hebt een huid met wat probleemzones bijvoorbeeld onzuiverheden, pigmentatiestoornissen of roodheid, waardoor je niet helemaal tevreden bent over je huidige huidconditie. Je weet dat je – wanneer je er met behulp van een specialist tijd en aandacht aan besteed – jouw huidconditie kunt verbeteren en een mooiere huid kunt krijgen.


Huidverbetering is het periodiek ondergaan van de juiste gezichtsbehandelingen in de salon in combinatie met een uitstekende thuisverzorging. Alleen op die manier bereik je het beste resultaat!Essentials Treatment

Complete reinigende en verzorgende behandeling die ook de dieper gelegen huid voorziet van een extra boost en vroegtijdig huidproblemen aanpakt. De gebruikte producten worden aangepast aan de huidconditie.

Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd, waarna ze ontvankelijk wordt gemaakt door middel van een enzymatische peeling. Nu is de huid gereed voor de warme compressen, waarna er beperkt tijd is om milia en comedonen te verwijderen. Ook de wenkbrauwen worden - indien gewenst - geëpileerd. Dan is het tijd voor een op de huid afgestemde booster door middel van een ampul, deze wordt door middel van iontoforese ingesluisd, waarna je even heerlijk kunt ontspannen tijdens het inwerken van het op de huidconditie afgestemde Peel Off Mask. De behandeling wordt afgesloten met uitgebreide verzorging (sun care | eye care | daily care).

Behandeltijd: 60 minuten | € 79,50Peel Off Mask

Bij deze behandeling krijg je een speciaal Peel-off masker. Peel off maskers zijn kwalitatief hoogwaardige poedermaskers. Ze vormen een soort tweede huid met een indrukwekkend resultaat. Het masker wordt langzaam hard, waardoor vocht zich kan ophopen in de hoornlaag onder het elastische masker, dat geen water en lucht doorlaat. Tegelijkertijd kunnen de actieve bestanddelen van het peel-off masker en toegevoegde ingrediënten, bijvoorbeeld uit ampullen, zeer goed doordringen in de huid. Het zichtbare effect van de behandeling is verrassend. De huid is voelbaar zachter en soepeler gemaakt en de poriënstructuur verfijnd.Huidcondities

* Balancing | huid: gecombineerd, onzuivere huid, balanceren, normaliseren
Normaliserende behandeling op de talgproductie. Zorgt ervoor dat het verschil tussen talg en vochtgehalte weer op gelijk niveau worden hersteld.


* Couperose / Acne Rosacea | huid: couperose, gevoelig, rosacea
Kalmerende behandeling voor de couperose gevoelige huid. Verstevigt adertjes en aderwanden en verminderd roodheden. Na de behandeling is je huid gekalmeerd en ziet er ontspannen en rustig uit.


* De Stress | huid: allen, gevoelige huid, reactief
Behandeling voor de (extreem) gevoelige huid. Verbetert de weerstand en brengt de huid naar een hoger niveau, zodat deze minder reageert op invloeden van buitenaf waardoor de huid kalmeert en minder reactief wordt.


* Fair Skin | huid: gepigmenteerde, lichte, rokershuid, veeleisende huid
Unieke behandeling voor het verminderen van pigmentvlekjes, een vale tint. Ook een ideale behandeling voor vrouwen die veel stress hebben, roken, een ongebalanceerd voedingspatroon of verminderde nachtrust e.d. hebben. Het is een echte oppepper!


* Hydration Perfection | huid: droog, vochtarm en vermoeid, hydratatie
Sterk hydraterende behandeling voor droge en soms trekkerige huid. Na een intensieve reiniging wordt de huid voorzien van de nodige voedingstoffen om het vochtgehalte te herstellen, waardoor droogtelijntjes direct zichtbaar verminderen. Een zacht en soepel frisuitziende huid is het resultaat.
Haal nog meer uit jouw behandelingen met de SKIN TouchUp's!
Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke hand- of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De SKIN TouchUp's zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een schoonheidsbehandeling.

Reserveer deze behandeling

salon Bodycare | Professional care for your body