Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Schoonheidsspecialiste

Welke behandeling past bij jou?

Bij salon Bodycare kun je terecht voor een compleet assortiment aan gezichts-behandelingen. Door dit uitgebreide aanbod kan er voor iedere cliënt een persoonlijke behandeling, behandelplan en/of huidplan worden uitgewerkt, de zogenaamde "behandeling op maat".

Salon Bodycare gelooft dat het combineren van bepaalde behandelingen tot een toegevoegde waarde en betere resultaten leidt, aangezien de behandelingen een versterkend effect uitoefenen op elkaar. Met behulp van combinatiebehandelingen zoals het Exfoliation System (fruitzuur) en LED Mask Therapy kan men het ouder worden op een elegante en ontspannen manier ervaren.

Jouw persoonlijke "Skin Coach" geeft je een professioneel huidadvies op maat en haalt het maximale uit je huid. Naast huidverzorgende-, verbeterende- en huidverjongings behandelingen zijn er ook diverse Wellness behandelingen mogelijk.Verschillende niveau's van behandelingen

Huidconditionering

We beginnen onderaan de piramide met de zogenaamde home skin care producten. Een goede skin care routine, individueel op maat volgens huidtype, speelt een grote rol in het maximaliseren van de resultaten van de overige behandelingen. Ik adviseer je graag!

Huidverbetering

Een stapje hoger zijn de huidverbeteringsbehandelingen, eventueel aangevuld met het Exfoliation System (Fruitzuur) en/of LED Mask Therapy behandelingen. Deze behandelingen frissen de textuur van de huid op en pakken de huidconditie aan, waardoor de huid meer gaat stralen.

Huidverjonging

Vervolgens zijn er de huidverjongingsbehandelingen eventueel aangevuld met Exfoliation (Fruitzuur) en/of LED Mask Therapy behandelingen. Deze behandelingen bevatten hoogwaardige werkstoffen en vitamines om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en stimuleert nieuwe gezonde cellen met als doel de huidveroudering te vertragen.

Special Treatments

Voor specifieke huidverbetering en huidverjonging maakt salon Bodycare naast de behandelingen ook gebruik van de nieuwste apparatuur en productontwikkelingen, bijvoorbeeld ter versteviging van de gezichtscontouren, het vervagen van rimpels en pigmentvlekjes. Het Exfoliation System en LED Mask Therapy zijn op het ogenblik de meest populaire technieken voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen


En dan zijn er uiteraard nog de fantastische Season Specials.
Een periodieke ondersteunende behandeling die met name vroegtijdige veroudering van de huid vertraagd. De behandeling is afgestemd op het jaargetijde waarbij de behandeling per seizoen die huidfuncties ondersteunt die op dat moment het meest te lijden hebben.


Het combineren van deze behandelingen werkt zo goed omdat ze uit twee delen bestaan, die op elkaar aansluiten. Het ene deel wordt afgestemd op de huid van de cliënt en is individueel. Het andere deel is voor iedereen hetzelfde en bestrijdt de nadelige invloeden, die de seizoenen steeds weer opnieuw op de huid hebben. Dat daardoor betere resultaten behaald worden is eigenlijk heel logisch!

Deze behandeling veranderd per seizoen. Bij de uitgebreide behandeling zit altijd een speciaalmasker, zoals Fleece- of Modellage masker, bij de korte behandeling een crème masker.
Haal nog meer uit jouw behandelingen met de SKIN Touch Up's!
Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke rug- hand of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De Touch Up's zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een schoonheidsbehandeling.


salon Bodycare | Professional care for your body