Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin

Season Special

Tijdsduur:60 minuten
Prijs:€ 69,00

Een periodieke ondersteunende behandeling die met name vroegtijdige veroudering van de huid vertraagd.


Season Special | Vitalizing & Flawless Treatment

De behandelingen bereiden je huid voor op het nieuwste seizoen en repareren daarbij de schade in de huid die is opgelopen in het afgelopen seizoen.


Deze speciale behandelingen zijn ook heerlijk als afwisseling op de behandeling die je altijd ondergaat. De huid wordt gevoed met ingrediënten die jouw huid hard nodig heeft na bijvoorbeeld de winter, of met ingrediënten die je huid nodig heeft om zich voor te bereiden op de zomer.

Reserveer tijdig jouw Season Special, ze zijn beperkt verkrijgbaar!
Wanneer de zomervakantie voorbij is, mijmeren we graag nog eens over dat zalige zomergevoel. Je kent het wel: tijdens de zomermaanden heb je een stralende huid, maar zodra de zomer ten einde loopt, verandert je prachtige zomerhuid in een huid vol onregelmatigheden. Geen paniek, het is op te lossen!

Vitalizing & Flawless Treatment

Seizoensbehandeling tegen een droge doffe huid. Trakteer jezelf op een frisse, jonge & egale huid met deze zuiverende treatment: Stimuleert aanmaak van collageen en elastine & activeert herstelprocessen, vermindert pigmentstoornissen, onzuiverheden en rimpeltjes.


Bij deze behandeling wordt the best of both worlds gecombineerd!
De DEMANDING SKIN-lijn beschermt en verzorgt de veeleisende huid. Elk verzorgend product wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerd gehalte aan vet en vocht, waardoor de natuurlijk functie van de huid wordt ondersteund. Zelfs bij schadelijke externe invloeden, zoals droge lucht, warmte of kou, blijft de veeleisende huid soepel en stevig. De actieve bestanddelen dringen diep in de huid door, vullen de vochtvoorraad in de huid aan en stabiliseren de beschermende functie van de huid. Voortijdige huidveroudering wordt zo merkbaar tegengegaan.

én...

De behandeling wordt naar een hoger niveau getild door het EXFOLIATION SYSTEM van JANSSEN COSMETICS. Dit is een intensieve peelingbehandeling op basis van fruitzuren. Pigmentstoornissen, onzuiverheden, rimpeltjes en een vermoeide, doffe uitstraling verdwijnen als sneeuw voor de zon. De huid ziet er frisser, jonger en egaler uit.
De behandeling bestaat uit:

Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd en de huid wordt gereinigd, waarna ze ontvankelijk wordt gemaakt met de EXFOLIATION SYSTEM CLEANSER voor de EXFOLIATOR 20 peeling. De huid wordt geneutraliseerd met de EXFOLIATION SYSTEM PH NEUTRALISER. Nu is er beperkt tijd is om milia en comedonen te verwijderen. Ook de wenkbrauwen worden - indien gewenst - geëpileerd. Dan is het tijd voor een booster door middel van het CAVIAR AMPUL, deze wordt door middel van iontoforese ingesluisd, waarna je even heerlijk kunt ontspannen tijdens het inwerken van het HYDROGEL MASK EYE en het ACEROLA VIT C POWDER PEEL OFF MASK. De behandeling wordt afgesloten met uitgebreide verzorging (sun care | eye care | daily care).

Behandeltijd: 60 minuten | € 69,00 (zonder massage)Haal nog meer uit jouw behandelingen met de SKIN TouchUp's!
Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke hand- of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De SKIN TouchUp's zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een schoonheidsbehandeling.

Reserveer deze behandeling

salon Bodycare | Professional care for your body