Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Season Special

Tijdsduur:v.a. 60 minuten
Prijs:€ 69,00

Een periodieke ondersteunende behandeling die met name vroegtijdige veroudering van de huid vertraagd.


Season Special | Summer Moisture Boost Treatment

De behandelingen bereiden je huid voor op het nieuwste seizoen en repareren daarbij de schade in de huid die is opgelopen in het afgelopen seizoen.


Deze speciale behandelingen zijn ook heerlijk als afwisseling op de behandeling die je altijd ondergaat. De huid wordt gevoed met ingrediënten die jouw huid hard nodig heeft na bijvoorbeeld de winter, of met ingrediënten die je huid nodig heeft om zich voor te bereiden op de zomer.


Reserveer tijdig jouw Season Special, ze zijn beperkt verkrijgbaar!
SUMMER MOISTURE BOOST TREATMENT

De nieuwe JANSSEN COSMETICS seizoensbehandeling 'Summer Moisture Boost Treatment' is de ideale manier om de huid in topconditie te krijgen en zorgt ervoor dat dit de hele zomer zo blijft. De behandeling staat bekend om de hydraterende en frisse eigenschappen.


Tijdens de treatment wordt de huid verwend met hydraterende, stimulerende en beschermende werkstoffen, en wordt je de huid snel summerproof zodat je zonder zorgen kan genieten van het prachtige weer.
De Summer Moissture Boost Treatment bestaat uit:

  • de unieke salon Bodycare huidanalyse
  • Reiniging: de MULTI-ACTION LUXURY CLEANSER is een innovatieve gezichtsreiniging voor de vochtarme, droge en gevoelige huid. De zijdezachte crème gel verandert in een luxueuze olie als het op de huid wordt aangebracht en transformeert in een melkachtige emulsie wanneer het wordt afgespoeld met water.
  • Tonificering: RADIANT FIRMING TONIC is een alcoholvrije toner met een huidvriendelijke pHwaarde. Het product herstelt de huidbalans en geeft de huid nieuwe frisheid en energie.
  • Dieptereiniging: Het ENZYME PEELING MASK is een diepreinigende enzympeeling voor alle huidtypen, maar vooral zeer geschikt voor de onzuivere, vette en gecombineerde huid. Een enzympeeling is een biologische peeling, op basis van natuurlijke enzymen, die eiwitten en lipiden verteren. Tijdens de laatste 5 minuten wordt de MILD FACE RUB aangebracht en ingemasseerd, dit zorgt voor een intensief en sterk hydraterende werking. MILD FACE RUB is een aangename beleving voor de huid, meteen al bij het aanbrengen, en laat zich heerlijk comfortabel inmasseren als een rijke crème. MILD FACE RUB maakt de uitgedroogde huid weer zacht, glad en soepel.
  • Ampul (Werkstoftoevoer): Voor het oogcontour wordt EYE FLASH FLUID ingezet, een serum met werkzame bestanddelen voor de huid rond de ogen en is speciaal ontwikkeld voor deze gevoelige huid. De Eye Flash Fluid geeft de gevoelige huid rond de ogen al binnen een paar minuten een frisse uitstraling. Op de lange termijn worden de huideigen vochtvoorraden weer aangevuld waardoor rimpeltjes merkbaar minder worden. Voor dit ampul gebruik ik de NIEUWE! MASSAGE STICKS voor een verkoelende massage van het oogcontour.
    Voor de rest van het gelaat het ANTI WRINKLE BOOSTER AMPUL (nieuw!), het nieuwe strakmakend ampul van JANSSEN COSMETICS. Het werkstofconcentraat verzorgt de huid met een maximum aan antirimpelwerkstoffen die de huid gladder maken en het vermindert lijnen en droogterimpels in korte tijd. Korte en lange ketens hyaluronzuur voor intensieve hydratatie en maken ze de huid zichtbaar gladder. Dankzij saccharide isomeraat, een vochtmagneet van natuurlijke suikers, blijft dit effect tot 72 uur lang aanwezig.
  • Masker: Het HYDROGEL MASK FACE (Limited edition) heeft een aangenaam verfrissende en hydraterende werking. De innovatieve geltextuur zorgt voor een effectief transport van actieve bestanddelen op de huid. Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief en zorgt, al een paar minuten na het aanbrengen, voor een gladdere huid. Plantaardig hyaluronzuur, gewonnen uit de zaden van de sennastruik (Cassia Angustifolia), vormt een beschermlaagje op de huid dat water bindt en fijne lijnen opvult. De huid wordt intensief gehydrateerd en heeft een gladdere uitstraling. Het resultaat: een stralende, frisse en merkbaar gladdere huid.
  • Massage (*90 min): WHITE TEA MOISTURE MASK. We kennen allemaal het verkwikkende, vitaliserende effect van water – niets is zo heerlijk als een koud glas water of ontspannend als kabbelend stromend water. Vocht en verkoeling hebben ook een gezond verfrissend effect op de huid en dat is precies wat het White Tea Moisture Mask biedt! Dit verkoelend gelmasker heeft een langdurige hydraterende werking, waardoor de vochtbalans van de huid zichtbaar wordt verbeterd en urenlang optimaal blijft. De plantaardige moisturizers zorgen voor een frissere huid en strijken droogterimpels glad.
  • ter afsluiting Faceguard Advanced (Sun Care), daily care en eye care

🕕 60 min. | € 69,00 (zonder massage)

🕕 90 min. | € 95,00 (met uitgebreide massage)
Haal nog meer uit jouw behandelingen met de FACE Upgrades!
Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke hand- of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De FACE TouchUp's zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een schoonheidsbehandeling.

Reserveer deze behandeling

salon Bodycare | Professional care for your body