Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Annemarie van Hecke

Annemarie van Hecke

salon Bodycare in Amsterdam Noord is gestart door Annemarie van Hecke. Zij heeft sinds 2006 ervaring als MakeUp Artist, Medisch Pedicure, Nagelstylist, Schoonheids-specialiste en Wellness Masseur en is werkzaam als CRKBO geregistreerd docente Basis Pedicure/Voetverzorging en Medisch Pedicure op een vakschool voor (Medisch) Pedicure en Schoonheidsverzorging.

Na een carrière als Directiesecretaresse is een tussenstap genomen en is in 2006 de stap genomen om een eigen salon op te starten.

Passie voor het vak, leergierig naar alle nieuwe ontwikkelingen binnen het vak, innovatief door durven doen, gegarandeerde kwaliteit door een continue proces van bijscholing, een no nonsens cultuur en het motto dat kwaliteit voor kwantiteit gaat maakt dat salon Bodycare zich kan heugen op een breed klantenbestand.

salon Bodycare is een salon voor jong en oud. Man en vrouw. Trendy, apart, stijlvol of gewoon lekker gewoon.

Je goed voelen en stralen is niet alleen afhankelijk van de verzorging van bijvoorbeeld je voeten maar van het complete plaatje. Heerlijke pure huidverzorging, mooie make up en diepe ontspanning helpen ook bij jouw looks. salon Bodycare biedt jou een totaal concept aan. Denk hierbij aan huidverzorging, make-up, manicure, medisch pedicure, nagel styling, lichaamsverzorging en ontspanning door middel van massage of wellnessbehandelingen.

 


Curriculum Vitae

Zoals je onderstaat ziet staat de ontwikkeling en vernieuwing betreffende de vakgebieden in mijn salon hoog in het vaandel en blijf ik mezelf specialiseren. Zo blijft het voor jou als cliënt ook altijd vernieuwend en ben je verzekerd van de beste adviezen en behandelingen.

Waarborg kwaliteit

salon Bodycare is aangesloten bij de Brancheorganisaties ANBOS en ProVoet, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Pedicures van ProCERT. Voor u een extra waarborg voor een professionele behandeling met de meest up-to-date kennis.

HAM-Code, Branchecode Pedicure / Schoonheidsspecialiste, Richtlijnen

Daarnaast werk ik met de nieuwste materialen, onder toepassing van een strikt ontsmettings- en hygiëne protocol voor instrumenten en de praktijkruimte (HAM-code/Branchcode Voetverzorger en Branchode van de Schoonheidsspecialist) en houd ik mij aan de Richtlijnen ‘verzorgen van voeten van personen met diabetes mellitus’ en ‘verzorgen van voeten van personen met een reumatische aandoening’.