Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage

Schoonheidsspecialiste

U bent bereid tijd en aandacht te besteden aan uw huid, maar weet u eigenlijk niet goed hoe u dit aan moet pakken. U hebt al van alles geprobeerd maar nog niets gevonden dat uw huid daadwerkelijk verbetert. U wilt nu gaan voor het serieuze werk en voor zicht- en merkbaar resultaat. U staat open voor adviezen en tips en bent gemotiveerd om samen met een schoonheidsspecialiste te werken aan een mooie en stralende huid door regelmatig (1 x in de 6 – 8 weken) een behandeling in de salon te ondergaan en thuis uw huid consequent te verzorgen met de juiste producten.

Dan bent u bij salon Bodycare in goede handen!

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we samen kijken hoe we uw huid zo lang mogelijk jong, actief en mooi kunnen houden. Ik nodig u dan ook graag uit om een afspraak te maken bestaande uit een intakegesprek, (uitgebreide) huidanalyse met behulp van de Ionto-Scope Skin Analyzer en ,indien gewenst, een behandelplan en advies voor thuisverzorging.

Bedenk bij het boeken van uw behandeling van te voren goed of u kiest voor huidconditionering, huidverbetering of huidverjonging. Deze behandelingen worden vaak in één adem genoemd maar verschillen enorm.

 • HUIDCONDITIONERING
  U bent tevreden over uw huidconditie maar u bent u er ook van bewust dat u – om dit zo te houden – wel de nodige tijd en aandacht aan uw huid zult moeten besteden zodat u er ook op latere leeftijd goed en verzorgd uit zult zien!

 • HUIDVERBETERING
  U heeft een huid met wat probleemzones (bijvoorbeeld onzuiverheden, pigmentatiestoornissen of vroegtijdige huidveroudering) waardoor u niet helemaal tevreden bent over uw huidige huidconditie. U weet dat – wanneer u er met behulp van een specialist tijd en aandacht aan besteed – u uw huidconditie kunt verbeteren en een mooiere huid kunt krijgen.

 • HUIDVERJONGING
  U wilt uw huid er niet ouder uit laten zien dan u zich voelt. Tijd dus om de zichtbare gevolgen van (vroegtijdige) huidveroudering effectief te verminderen.
  Wanneer u voor de spiegel staat constateert u het steeds vaker: de (eerste) tekenen van huidveroudering. Rimpels, fijne lijntjes, minder volume, verslapping van de contouren en hyperpigmentatie worden steeds zichtbaarder waardoor u soms het idee hebt dat u er ouder uit ziet dan u zich daadwerkelijk voelt. U hebt besloten het huidverouderingsproces niet zomaar ongestoord zijn gang te laten gaan en u wilt graag aan de slag om dit proces te vertragen.


Haal nog meer uit uw behandelingen met een Touch Up | Skin Perfection! Bijvoorbeeld extra verzorging rond de ogen, een heerlijke rug- hand of voetmassage, luxueuze maskers e.d. De Touch Up | Skin Perfection behandleingen zijn uitsluitend te boeken in combinatie met een van de Janssen Cosmeceutical behandelingen.

salon Bodycare | Professional care for your body