Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Producten

Na een zorgvuldige selectie heeft salon Bodycare gekozen voor de producten van JANSSEN COSMETICS, LOOkX Dermo Cosmetics Make-up en OPI. Deze producten bieden huidverzorging van A tot Z. Alle producten bevatten naast hoogwaardige ingrediënten en werkstoffen ook alle knowhow van van de (moeder)bedijven. De producten maken waar wat ze beloven. Ze zorgen voor een stralend mooie, gezond uitziende huid en/of nagels.
JANSSEN COSMETICS

Stimulatie huidvernieuwing en huidverzorging
JANSSEN COSMETICS is gericht op schoonheid en doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar combinaties van unieke en actieve bestanddelen. Een uniek huidverzorgingconcept onder de naam JANSSEN COSMECEUTICAL (wat inhoudt: onderbouwd, ontwikkeld en ondersteund door huidartsen).


Het zijn schoonheidsproducten die qua ontwikkeling ruim voorlopen op de markt. Ze lopen uiteen met hoge actieve bestanddelen met bewezen effect op zowel cosmetisch als farmaceutische basis (vandaar de naam Cosmeceutical). De producten voorzien de specifieke behoefte van ieder huidtype. De dermatologische testen bewijzen dat de producten zeer zichtbare en merkbare resultaten opleveren.


JANSSEN COSMECEUTICAL producten bevatten moleculen met precies de juiste grote, zodat de huid deze herkent en moeiteloos opneemt. De producten zijn een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. Ze zijn op natuurlijke basis en niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en geen minerale oliën maar bestaan uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit zoals aloë vera en chitosan, waarbij de natuurlijke balans en bescherming van uw huid volledig behouden blijft. De werkzame ingrediënten bestaan uit 40 to 50%. De behandelingen met Janssen bestaan uit o.a. ampullen, modelage maskers en vliesmaskers.

LOOkX Dermo Cosmetics Make-up

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten. De make-uplijn biedt de nodige skincare voordelen, als verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging.


LOOkX Make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-upmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel 'caring' ingrediënten schuilgaan. Bij LOOkX vindt u geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara's en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van uw huid.


LOOkX is 'a way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

OPI

OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en stamt af van een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde. Een tandarts ontdekte per toeval dat tandheelkundig materiaal geschikt is voor nagelverlenging toen hij een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein. Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren, totdat de FDA (Federal Drug Administration) één van de basisingrediënten verbood.

George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct dat geschikt is voor het maken van kunstnagels. Hij kocht het bedrijf en slaagde erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.


De populaire OPI GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!


Naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging, sneldrogers, lotions, cosmetische hand- en voetverzorging, vijlen, gel en acryl.


Voor meer informatie bezoek de website van OPIsalon Bodycare | Professional care for you body