Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Season Special

Tijdsduur:60 | 90 min.
Prijs:n.t.b.

Limited Edition!

Elk seizoen heeft uw huid speciale aandacht nodig, daarom lanceert salon Bodycare met Janssen Cosmetics Cosmeceuticals 4 x per jaar een speciale behandeling. Deze speciale, luxe en scherp geprijsde Beauty Treatments worden elke keer anders samengesteld. Soms zijn de Beauty Treatments gericht op een bijzonder thema. In deze exclusieve behandelingen worden de nieuwste producten en speciale massagetechnieken verwerkt. We nemen u mee op reis waar u in totale ontspanning wordt gebracht.


De behandelingen bereiden uw huid voor op het nieuwste seizoen en repareren daarbij de schade in de huid die is opgelopen in het afgelopen seizoen.


Deze speciale behandelingen zijn ook heerlijk als afwisseling op de behandeling die u altijd ondergaat. Uw huid wordt gevoed met ingrediënten die uw huid hard nodig heeft na bijvoorbeeld de winter, of met ingrediënten die uw huid nodig heeft om zich voor te bereiden op de zomer.


Vaak word er gewerkt met serums, speciale modelage maskers of collageen maskers met toegevoegde werkzame stoffen, die niet vast in het assortiment zitten. Maar in de behandeling kan ook een rugmassage of een handmassage verwerkt zijn, want deze bijzondere behandelingen voeden en verzorgen niet alleen, maar zijn natuurlijk ook voor de ontspanning!


Op deze manier blijft de behandeling altijd een verrassing…voor u en voor mij!


De behandeling is te boeken met een verwentijd van 60 minuten (excl. epileren, massage en make-up touch up) en uit te breiden naar een 90 minuten* behandeling, waarbij ook de hals- & decolleté worden meegenomen, de wenkbrauwen worden gecorrigeerd, een uitgebreide massage en een make-up touch up is toegevoegd.


Reserveer tijdig uw Season Special, ze zijn beperkt verkrijgbaar!
De nieuwste behandeling van dit seizoen vindt u hieronder.

Klik op de afbeelding voor meer informatie