Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin

Stempel

Tijdsduur:± 40 minuten
Prijs: v.a. € 47,50

Voor intensieve ontspanning en losmaken van spieren


Wellness Stempel Massage

De Stempelmassage ondersteunt de bevordering van uw stofwisseling en uw immuunsysteem, bevordert uw bloedsomloop en de doorbloeding van uw huid met als resultaat een verbetering van de uw stofwisseling en uw huidelasticiteit. De stempelmassage combineert korte thermische strijkingen met zachte draaibewegingen en diepe intensieve bewegingen. Zachte deining met druk en warmte zorgen voor een zo groot mogelijke diepe ontspanning. Daarnaast zorgen de natuurlijke bestanddelen van de stempels voor een weldadige verzorging van Body & Mind.

U kunt kiezen uit kruiden-, kokos- of rozenknopstempels


Duur behandeling ca 40 minuten


Deze behandeling is ook te boeken als LUXE behandeling.LUXE Behandeling

Bij deze behandeling, gelijk aan de Stempel Massage, wordt uw lichaam op de massage voorbereid door warme compressen en de huid vooraf te scrubben met de PINO Deeply Refining Seasalt & Oil Body Scrub. Na de massage wordt uw huid gereinigd met een reinigingsfluid waarna uw huid vervolgens intens gevoed wordt door het aanbrengen van de rijke Soft & Silky Bodycream.


Duur behandeling + ca 20 minuten
Toeslag LUXE: + € 15,00


Reserveer deze behandeling

Gun uzelf een moment van ontspanning!