Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Medisch Pedicure

Eelt, likdoorns, schimmelnagels...

Zomaar een greep uit de klachten die u kunt krijgen aan uw voeten. Daar zitten uw voeten niet op te wachten en daar zit u niet op te wachten. En zoals voor alle ongemakken geldt: hoe langer u er mee door blijft lopen, hoe meer schade u aanricht. Ik help u graag vooruit. Door een professionele verzorging van gezonde of problematische nagels, door overtollig eelt te verwijderen, door likdoorns, kloven of voetschimmel te behandelen. Met welke voetenvraag u ook loopt, ik sta altijd klaar met een oplossing en verwijs u, indien nodig, door naar de andere specialist.


Voor een professionele behandeling van al uw voetproblemen kunt u bij salon Bodycare terecht. Daarvoor is de salon dan ook uitgerust met de nieuwste apparatuur, producten en technieken.


Ik heb mij gediplomeerd als Medisch Pedicure die alle voetafwijkingen mag en kan behandelen. Daarnaast voer ik specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van ziekte (reuma, diabetes, spasticiteit) of andere oorzaken (ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risicio aanwezig is op complicaties. Verder pas ik als Medisch Pedicure specialistische technieken toe zoals nageltechnieken, waaronder het aanbrengen van nagelbeugels en het uitvoeren van nagelreparaties, orthesiologie en antidruktechnieken. De specialistisiche behandelingen en technieken zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De verantwoordelijkheid in het werk ligt dus meer op de medische kant van het beroep. Afhankelijk van de aandoening en pijnklachten gebruik ik verschillende technieken en materialen.


Heeft u geen klachten?
Klachten zijn zeker niet alleen reden om een Medisch Pedicure te bezoeken.
Onze voeten verdienen om verwend te worden.
Welkom bij de Medisch Pedicure!

Voetproblemen? Geen probleem bij salon Bodycare!