Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Natural SPA Touch up

Natural SPA Therapy LUXE

Heeft u een huidgedeelte dat extra aandacht nodig heeft? Onze Natural SPA Touch up behandelingen van ±20 minuten bieden precies datgene wat u nu nodig heeft!


(Bijna) Alles is mogelijk, maar geeft u het vooraf a.u.b. duidelijk aan bij de boeking van uw behandeling!


De Natural SPA Touch up behandelingen zijn aanvullingen op iedere behandeling, dus ook op die van het gezicht en/of de voeten.


Natural SPA Therapy LUXE

Bij de LUXE Behandeling wordt uw lichaam op de massage voorbereid door warme compressen en de huid vooraf te scrubben met de PINO Deeply Refining Seasalt & Oil Body Scrub. Na de massage wordt uw huid gereinigd met een reinigingsfluid waarna uw huid vervolgens intens gevoed wordt door het aanbrengen van de rijke Soft & Silky Bodycream.

Hoofdhuidmassage

De hoofdhuidmassage is zoals de naam het al zegt een massage van de hoofdhuid. Deze massage bestaat uit het pulserend met de vingers bewerken van de hoofdhuid, voorhoofd en schedel. Het resultaat is een zeer verlichtend gevoel in uw hoofd. Ideaal voor mensen met (spannings)hoofdpijn of gestrest gevoel.

Paraffinepakking

Een paraffinepakking is een verzorgende en verzachtende behandeling. Om de warmte vast te houden worden de handen of voeten ingepakt met folie en een badstof sok. Na een korte inwerktijd van ongeveer 10 minuten wordt de paraffine van de handen of voeten afgerold. Uw handen of voeten voelen zachter aan dan ooit. Daarna worden uw handen of voeten heerlijk gemasseerd met een zachte crème.

Stress Relief Handen & Armen

Handen, polsen en armen kunnen veel spanning bevatten, deze massage ontspant, verlicht pijn, en zorgt voor stressvermindering en relaxatie.

Stress Relief Voeten & (onder)benen

Een voetmassage bestaat uit een massage van de voeten en onderbenen en is een geweldige vitaliserende, energetische en ontspannende massage. De behandeling bestaat uit verschillende handgrepen, zoals strijkingen, knedingen en drukpuntmassage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vingers, duimen en handen.

Na de Natural SPA Therapy behandeling voelt u zich herboren, ontspannen en vol energie en dat allemaal tegelijk!