Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Natural SPA Therapy

Wellness Massage

Een gezonde huid betekent niet alleen een juiste gezichtsverzorging, maar een volledige verzorging van top tot teen. Daarom biedt salon Bodycare Natural SPA Therapy, een speciale productlijn met behandelingen voor het lichaam.


Door de verschillende voordelen van warmte en de onmiskenbare kracht van aanraking te combineren met de producten van PINO ontstaat een resultaatgerichte lichaamservaring als nooit tevoren.


Salon Bodycare gebruikt professionele PINO-producten die geweldig aanvoelen. En ook warmte zodat u zich heerlijk comfortabel voelt tijdens de hele behandeling. Die warmte is afkomstig vanuit de massagekaarsen of vanuit de speciale verwarmingsbol -de Orb- en de Natural SPA Therapy producten die met een unieke penseelmassage worden aangebracht.

 

De warme penselen van de Orb bieden diepe ontspanning en geven het gevoel alsof er warme honing over uw huid loopt, versmolten met huidverzorging. Pure luxe! Deze warmte zorgt er tevens voor dat de werkstoffen die de Natural SPA Thearpy producten bevatten diep in de huid kunnen doordringen. Die warmte geeft u niet alleen een prettig gevoel maar ontspant ook uw spieren, transpireren wordt bevorderd (verwijdert afvalstoffen), evenals het zintuiglijk gevoel; warmte verlicht pijn en kalmeert de geest. Is het lichaam goed op temperatuur dan worden de werkzame stoffen uit de producten beter opgenomen.


Een Natural SPA Therapy behandeling heeft als doel:
uw huid in een mooie en goede conditie brengen en u super te laten voelen!


Na de reiniging begint iedere behandeling met een huidanalyse en/of geurreis om vast te stellen wat uw huid op dit moment nodig heeft. Tijdens de behandeling worden vervolgens de specifieke PINO Natural SPA Therapy producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op wat uw huid nu nodig heeft en waar u behoefte aan hebt. Zo krijgt u, net als bij de huidverzorgende gezichtsbehandelingen, bij elk bezoek een gepersonaliseerde behandeling.


Veel mensen hebben huidproblemen op hun rug, armen en benen en helemaal niet in hun gezicht. Reinigen, exfoliëren (peelen/scrubben) en hydrateren zijn net zo nodig voor het lichaam als voor het gezicht en daarom zijn lichaamsbehandelingen een must.

Natural SPA Touch up

Heeft u een huidgedeelte dat extra aandacht nodig heeft? Onze Natural SPA Touch up behandelingen van 15 minuten extra bieden precies datgene wat u nu nodig heeft! De Narural SPA Touch up behandelingen zijn aanvullingen op iedere behandeling, dus ook op die van het gezicht en/of de voeten.


Contra-indicaties bij Natural SPA Therapy
Massage is in sommige situaties niet, gedeeltelijk of in aangepaste vorm mogelijk. Ter informatie volgt hier een overzicht.

Na de Natural SPA Therapy behandeling voelt u zich herboren, ontspannen en vol energie en dat allemaal tegelijk!