Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

2006-2017

Ik zorg ervoor dat u zo mooi mogelijk voor de dag komt!

Annemarie van Hecke


11 jaar salon Bodycare, 11 jaar mijzelf gegeven voor mijn zaak, 11 jaar gegroeid, 11 jaar tevreden klanten, 11 mooie maar ook turbulente jaren om op terug te kijken. Om trots op te zijn als ondernemer!

 


Je denkt: "ik ga een salon beginnen, dat is wat ik mis in mijn carriere." Je gaat starten, geen idee hoe het zal gaan en of het wel zal gaan, je eigen weg zoeken, de lat steeds hoger en hoger leggen.


11 Jaar ups maar ook vele downs waarbij je je afvraagt of je er nog wel uitkomt. 11 Jaar ervaring dat dit steeds weer lukt. Een goede leerschool en enorme drive om weer verder te gaan.


"Waar doe ik het voor?", heb ik mijzelf vaker afgevraagd. Enerzijds mijn hang naar het vrije ondernemerschap, maar vooral voor mijn blije en tevreden klanten als ik weer eens creatief, efficiënt en effectief bezig mocht zijn. Daar krijg ik de kik van! Dat is mijn uitdaging!


Mijn klanten, U dus!, zijn zo belangrijk voor mij. Het sociale contact, het praatje, de lach maar ook de traan. Na 11 jaar weet de klant veel over mij, maar ik ook veel over hen. Dat schept een innige en vertrouwelijke band. Dat koester ik!


Mijn ondernemerschap gaat verder. Ik ben nog lang niet van plan te stoppen, integendeel zelfs! Ik heb nog genoeg ambities met salon Bodycare. Ik blijf vernieuwen, uitbreiden, professionaliseren zodat ik ook de komende 11 jaar vol van passie en enthousiasme voor u klaar kan staan!


Annemarie van Hecke

 


Curriculum Vitae

Zoals u onderstaat ziet staat de ontwikkeling en vernieuwing betreffende de vakgebieden in mijn salon hoog in het vaandel en blijf ik mezelf specialiseren. Zo blijft het voor u als cliënt ook altijd vernieuwend en bent u verzekerd van de beste adviezen en behandelingen.

Waarborg kwaliteit

salon Bodycare is aangesloten bij de Brancheorganisaties ANBOS en ProVoet, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Pedicures van ProCERT. Voor u een extra waarborg voor een professionele behandeling met de meest up-to-date kennis.

HAM-Code, Branchecode Pedicure / Schoonheidsspecialiste, Richtlijnen

Daarnaast werk ik met de nieuwste materialen, onder toepassing van een strikt ontsmettings- en hygiëne protocol voor instrumenten en de praktijkruimte (HAM-code/Branchcode Voetverzorger en Branchode van de Schoonheidsspecialist) en houd ik mij aan de Richtlijnen ‘verzorgen van voeten van personen met diabetes mellitus’ en ‘verzorgen van voeten van personen met een reumatische aandoening’.