Medisch Pedicure salon Bodycare in Amsterdam Noord | Medisch Pedicure | Manicure & Nails | Uiterlijke Verzorging | Wellness Massage
salon Bodycare & Janssen Cosmetcis | professional care for your skin BODY | Body Rituals & Treatments MakeUp Artist | LOOkX Wild Flower make-up collectie Spring 2018 OPI ProSpa Manicure & Pedicure

Podocare

De voetverzoringslijn Podocare bestaat uit een volledig assortiment van producten voor het welzijn van de voeten. Moderne voetverzorging, ontstaan uit innovatief wetenschappelijk onderzoek.


In de afgelopen jaren heeft wetenschappelijk onderzoek, toegepast op derma-cosmetisch gebied, belangrijke stappen voorwaarts gemaakt. Grote resultaten zijn er bereikt; zoals de mogelijkheid om effectieve formules te ontwikkelen en deze toe te passen in verzorgingsproducten, welke voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften. Van hieruit is de exclusieve voetverzorgingslijn Podocare ontstaan; het ontdekken van een zeer effectieve synthese tussen natuurlijke etherische oliën en de ingrediënten uit de moderne laboratoriumonderzoeken.


Het doel was om de belangrijkste behoeften uit de professionele voetverzorging te selecteren en daarvoor een reeks van innovatieve producten te creëren die aan deze behoeften voldoen. Dit ter ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen die zich voordoen. De specialistische Podocare lijn voldoet dan ook aan de verschillende kenmerken die de moderne gebruiker nodig heeft; producten voor makkelijke, gezonde zorg en onderhoud van de voeten.Podocare Foamy Balsem

Podocare Foamy Balsem

Podocare Foamy Balsem is dankzij de speciale x-care formule de nieuwste oplossing in voetverzorging. Het succes zit in de perfect afgestemde combinatie van werkzame ingrediënten.


Podocare Home Care

Podocare Home Care

Podocare Home Care zorgt voor een actieve reiniging en bescherming van de voeten, met heerlijke ingredienten van kiwi, kamille, citroenmelisse en pepermunt.


Podocare Myko Pro

Podocare Myko Pro

Podocare Myko Pro is het paradepaardje tegen schimmel(s) en bestaat uit een verstevigende nagellotion, nagelbescherming crème en beschermingsspray.